احتمال اینکه در طول زندگی برای هر فردی مسائل حقوقی و قانونی پیش بیاید وجود دارد اما اگر این مسئله برای فردی ساکن خارج از کشور اتفاق بیفتد یا باید برای حل این مسئله به کشور بازگردد یا از دانش وکیل در ایران بهره ببرد. وکیل یا نماینده یا جانشین، کسی است که از طرف شخص دیگری – حقوقی یا حقیقی – به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور میشود.وکالت یک عقد جایز است که در چارچوب مقررات قانون مدنی منعقد میشود و طرفین آن وکیل و موکل نامیده میشوند. امروزه افراد زیادی در خارج از ایران زندگی می کنند و برای امور حقوقی خود به دنبال وکیل در ایران هستند این افراد برای انجام امور حقوقی خود نیاز دارند تا شخصی که آشنایی کافی با قوانین را داشته باشد امور آنها را بر عهده بگیرد و در نتیجه در این شرایطی که برایشان پیش می آید می توانند به وکیل در ایران وکالت دهند . در چنین شرایط حتما لازم است که تمام ارتباط کاری فی مابین بر اساس قرارداد رسمی صورت بگیرد. در متن وکالتنامه باید تمام جزئیات تکالیف و حقوق هر یک از طرفین به صورت صریح و شفاف ثبت شود. به عنوان مثال میتوان حقالوکاله، نوع وکالت، حدود اختیارات وکیل و …
- وکالت نامه قراردادی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را تعیین می کند تا از طرف او اقدام کند با انعقاد قرارداد وکالت وکیل و مشتری در برابر یکدیگر حقوق و تعهداتی دارند از روابط حقوقی وظایف و مسولیت های متقابل برخوردارند .
- وقتی دچار مشکلی حقوقی میشویم، اکثراً نمیدانیم به کدام متخصص حقوقی در زمینه مورد نظر مراجعه کنیم و در عین حال، سعی میکنیم به دنبال بهترین وکیل ایران نیز باشیم.
- طبق قانون در همه ی دادگاه ها، طرفین دعوا یعنی خواهان و خوانده حق دارند برای دفاع از خود وکیل انتخاب کنند و بهترین وکیل ایران می تواند در دعاوی حقوقی و کیفری وکالت موکلین را قبول نماید و از حقوق آنها دفاع کرده و به آنها برای دستیابی به حقوقشان کمک بسزایی نماید.
- اگر متوجه چنین موضوعی شدید اولین کاری که انجام می دهید به فکر گرفتن یک وکیل در ایران باشید.
- مشاوران حقوقی بعد شنیدن تمام جزئیات مربوط به پرونده تان، شماره وکیل پایه یک دادگستری را در اختیارتان میگذارند و دیگر قادر خواهید بود با خیالی آسوده امور خود را انجام دهید.
این وکیل پروندههای خود را خیلی کمتر رسانهای میکند و همیشه احتیاط را رعایت میکند. متاسفانه وکیل غلامعلی ریاحی پس از تحمل دورهای بیماری سرطان، بعد از یک هفته ماندن در کما، روز دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ درگذشت. موفقیت در کلیه آزمونهای کتبی و مصاحبههای علمی حضوری موسوم به آزمونهای اختبار که از حیث مشکل بودن زبانزد است. گذراندن دو سال کارآموزی اجباری وکالت و انجام تکالیف محوله گوناگون برای آنان اجباری است. آنان دارای حداقل مدرک لیسانس یا کارشناسی رشته حقوق مورد تأیید وزارت علوم و فناوری هستند. هر برنامه مهاجرتی که در سر دارید برای اینکه بتوانید آن را به بهترین شکل ممکن پیاده سازی کنید باید به همه موضوعات آن احاطه داشته باشید.
موسسه حقوقی دادآرمان در
اما اگر یکی از طرفین در خارج از کشور زندگی کنند طلاق به این سادگی نخواهد بود و حتما باید از حضور وکیل در ایران بهره ببرند. برای انجام مشاوره با وکیل طلاق در ایران در مورد موضوع طلاق و دادن وکالت باید با وکیل متخصص و متعهد در حوزه طلاق گفت و گو کنید که همین الان از طریق شماره های درج شده در سایت این امکان فراهم است. دستیابی به موفقیت در پرونده های حقوقی، افراد را ملزم به داشتن وکیل مجرب می کند تا یاری گر آنها در طی مراحل دشوار و حساس قانونی باشد. با توجه به اینکه افراد عادی اطلاعاتی در مباحث قضایی ندارند و نمی توانند اقدامات لازم در ارتباط با پرونده را انجام دهند تا به نتیجه مطلوب دست یابند، از این رو وجود فردی متخصص در حقوق و قضا، الزامی است.
موفق به اخذ قبولی در آزمون وکالت شدند و دارای پروانه کار میباشند. البته باید به این نکته نیز توجه داشت، که اگر عزل وکیل به موجب سند رسمی یا عادی و یا اعلام کتبی ضمن لایحه ی تقدیمی به دادگاه، صورت پذیرد، این امر مانع از جریان دادرسی و رسیدگی به پرونده نخواهد بود. انجام دادن هر کاری پاداش یا مجازاتی دارد که در دعاوی کیفری مجرم به مجازات می رسد. از این رو پرونده کیفری دارای اهمیت است و یک اشتباه ممکن است مجازات جبران ناپذیری را شامل حال مجرم کند. تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به وکیل من (ثبت شده) می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد. ۱ـ وکیل قراردادی ـ وکالتی را می گویند که اشخاص شخصاً وکیل خود را انتخاب می نمایند.
وکلای مهاجرت ایران (IIL)
از وکیل بایستی پرونده موضوع دعوا را مرتباً مورد بررسی و پیگیری قرار دهد و یا این که از همکاران خود برای انجام امور پرونده و پیگیری مستمر و ارائه گزارش به موکل کمک بگیرد. اگر نگوییم که تجربه در خصوص امور حقوقی از دانش بالاتر است اما میتوان تجربه یک وکیل در انجام امور حقوقی را هم تراز با دانش حقوقی او دانست چرا که بسیاری از رویه ها و مسائلی که در دادگاه اتفاق میافتد در کتب حقوقی موجود نمی باشد و وکیل به تجربه آنها را یاد گرفته و در دعاوی بعدی استفاده می کند. در مقابل، کارشناسان قضایی پس از اتمام دوره کوتاه کارآموزی خود، اقدام به دریافت پروانه وکالت پایه دو میکنند. این دوره با دورههای عملی و کارآموزیهای علمی همراه است و میتوانند از محضر اساتید خود استفاده کنند. در واقع، نقش وکلای اداری را هر فردی میتواند ایفا کند و ربطی به رشته و سطح تحصیلات او ندارد. این افراد طبق یک سند محضری دقیق، وکالت طرف مربوطه را به عهده میگیرند.
نقطه قوت سفیران ایرانیان، همدلی همهجانبه کارشناسان حقوقی و صداقت آنان در رابطه با موضوعات حقوقی محوله است. شرط اول در این مؤسسه حفظ آرامش شما در عین ارائه درستترین مشاورههای حقوقی ممکن است. طبق قوانین اسلامی بستن قرارداد وکالت فیمابین وکیل و موکل عقدی امانی محسوب میشود، بدین معنا که وکیل موظف به رعایت اصل امانتداری و حفظ اسرار موکل خود در حین انجام امور محوله است. به همین علت است که یکی از مهمترن خصوصیات بهترین وکلای ایران، وجود چنین خصیصه ارزشمندی موسوم به جلب اعتماد و رازداری است.
از ویژگیهای بارز این کتاب میتوان به نکات ماده به ماده قانون مدنی، تشریح و ذکر نکات قوانین خاص مرتبط با قانون مدنی، و شرح آراء وحدت رویه در حقوق مدنی اشاره کرد. دکتر کارن روحانی، وکیل پایه یک دادگستری تهران و عضو اصلی و نائب رئیس هیئت مدیره وکلای دادگستری مرکز و استادیار حقوق بینالملل میباشد. دکتر روحانی سابقه عضویت در هیئت مدیره کانون وکلای مازندران را در کارنامه خود دارد و پس از ورود به کانون وکلای مرکز، آرای ایشان در ادوار ۲۹ الی ۳۱ به ترتیب ۶۶۶، ۹۷۸ و ۱۴۱۷ رای میباشد و این سیر صعودی نشاندهنده محبوبیت ایشان در بین وکلا میباشد و همچنین ریاست بر دانشگاه کانون وکلا را در دوره ۳۰ عهدهدار بودند. مواضع و عملکرد دکتر روحانی، علیرغم وابستگی تشکلی، ایشان را فردی متعادل و اهل گفتمان نشان میدهد و به نظر میرسد عضویت ایشان در هیئت مدیره و حتی هیئت رئیسه کانون مرکز میتواند به توازن و تعادل هر چه بیشتر آن کمک کند. به طور کلی وکیل پایه یک دادگستری به وکیلی گفته می شود که از نظر قانونی و از نظر صنفی اجازه شرکت در تمامی دعاوی حقوقی و حضور در تمامی دادگاه های حقوقی و کیفری راه دارد و قانون برای او برای حضور در دعاوی و پذیرش دعاوی محدودیتی قائل نشده است. اما در خصوص وکیل پایه دو دادگستری قانونگذار محدودیتهایی را اعمال کرده مثلاً وکلای پایه دو دادگستری از حضور در دادگاه کیفری یک ممنون هستند و اجازه پذیرش پرونده هایی که در صلاحیت دادگاه کیفری یک هستند را ندارند.